Bandırmalı gazeteci Ata, yoğun bakımda

Bandırmalı gazeteci Ata, yoğun bakımda

Bandırmalı gazeteci Ata, yoğun bakımda

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde gazeteci Ali Osman Ata, beyin kanaması şüphesiyle kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alındı.
TRT Güney Marmara Temsilcisi ve Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı, Şehir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Osman Ata, beyin kanaması şüphesiyle kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım servisinde tedavi altına alındı.
Sabah saatlerinde çalışma ofisinde aniden rahatsızlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Ali Osman Ata, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların ilk müdahalesinde beyninde kanamadan kaynaklı kısmi felç teşhisi konarak tedavi ve müşahede amaçlı yoğun bakım servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gazeteci Ata’nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi.
Evli olan 63 yaşındaki Ata, bir erkek ve bir kız babası.


Güncel 7.04.2022 11:16:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Yapı Kredi Yatırım 2026 strateji raporunu yayımladı

2

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

3

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

4

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

5

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

6

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

7

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

8

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

9

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

10

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi