Bandırmalı gazeteciler Çanakkale turunda

Bandırmalı gazeteciler Çanakkale turunda

Bandırmalı gazeteciler Çanakkale turunda

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Bandırma Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği tarafından Çanakkale gezisi düzenlenirken, gazeteciler yoğun çalışma temposu arasında tatil yapma fırsatı buldular.
Bandırma Belediyesi Kültür Turları etkinliğinde, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği üyeleri ve ailelerine Çanakkale gezisi düzenledi. Gazeteciler ve ailelerinin de katılım sağladığı Çanakkale gezisinde profesyonel turist rehberi Esra Şahin Aksoy’un eşliğinde Çanakkale’de hem unutulmaz bir gezi programı yaşandı hem de tarihe tanıklık edildi. Rehber Aksoy’un anlatımıyla Çanakkale yarımadasını gezen 20 kişilik kafile, Seyit Onbaşı Anıtı, Alçıtepe Köyü Sahra Müzesi, Çanakkale Şehitler Abidesi, Şahindere Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı, savaşın geçtiği bölgeler, müzeler ve tarihi yapıları ziyaret ederek şehitliklerde dua ettiler.
Çanakkale Gelibolu Tarihi Yarımadası’nda Jandarma Genel Komutanlığı Mehteran Birliği’nin Şehitler Abidesi’nde yer alan konserine denk gelindi. Jandarma erbaş ve atlı birliklerinin de yer aldığı konser, cep telefonlarıyla da kayıt altına alındı.
Çanakkale gezisindeki gazeteciler, vatan için şehit olan binlerce askerin canını ortaya koyduğu topraklarda duygusal anlar yaşadıklarını belirterek, böyle bir organizasyon ile Çanakkale’yi gezmelerini ve tanımalarını sağladıkları için Bandırma Belediyesi ve Belediye Başkanı Tolga Tosun’a teşekkür ettiler.


Güncel 25.06.2022 23:41:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi