Bandırmaspor - Altay maçının ardından

Bandırmaspor - Altay maçının ardından

Bandırmaspor - Altay maçının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında oynanan Bandırmaspor ile Altay maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Altay’ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında aldıkları 1 puanın bu maça daha özgüvenli çıkmalarını sağladığını söyledi. Oyuncular arasında rekabeti artırmaya çalıştıklarını belirten Şengül, "Oyuncular arasındaki rekabeti artırmaya çalışmamızın olumlu dönüşlerini almaya başladık. Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için değerli. Biraz geri de kalsak hedefimiz tabii ki play-off’u yakalamak. Bunun için mücadelemizi lig sonuna kadar sürdüreceğiz ve hedefin içinde kalmaya çalışacağız. Bugünkü maçın zor geçeceğini biliyorduk ama her şeye rağmen kazanmasını bildik. Dilerim Manisa’da da bunun devamını getirir oradan da galibiyetle döneriz" dedi.

Altay cephesi
Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da son haftalarda iyi oynayıp puanlar aldıklarını hatırlattı. Mutlu, son iki deplasmanda kazanarak Bandırma’ya geldiklerini ifade ederek, "Buradan da puan ya da puanlar almak istiyorduk ama maçın başında erken bir gol yiyerek mağlup başlamak da kolay değil. Daha sonra maçı dengeledik, ikinci yarı oyuncumuz atılmasaydı düzenimiz bozulmayabilirdi. Buradan puan almak istiyorduk ama olmadı, hedefimiz önümüzdeki Altınordu maçı" diye konuştu.


Spor 9.04.2023 19:22:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı