Bankaya dalan lüks araç ekipleri alarma geçirdi

Bankaya dalan lüks araç ekipleri alarma geçirdi

Bankaya dalan lüks araç ekipleri alarma geçirdi

DENİZLİ – Denizli’de kontrolden çıkan lüks araç, özel bir katılım bakasının şubesine daldı. Cam kaplamayı kırarak bankanın içerisine kadar giren araç, güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Kaza, sabah 07.00 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Akçeşme Mahallesi Menderes Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli kent merkezi halinde olan lüks araç, Gümüşler Kavşağı’na geldiğinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürekli bir şekilde yolun sağındaki banka şubelerine doğru ilerleyen araç, özel bir katlım bankasına ait sanayi şubesinin camına çarptı.

Camı parçalayan lüks araç, banka şubesinin içerisine kadar girerek durabildi. Bölgeden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Binanın dış cephesine zarar veren araç, çekici yardımıyla banka şubesinden çıkartıldı. İhbar üzerine alarma geçen ekipler, camı kırılan banka şubesi önünde güvelik önlemi aldı.


Yurt Dünya 5.11.2022 10:08:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi