Bankaya dalan lüks araç ekipleri alarma geçirdi

Bankaya dalan lüks araç ekipleri alarma geçirdi

Bankaya dalan lüks araç ekipleri alarma geçirdi

DENİZLİ – Denizli’de kontrolden çıkan lüks araç, özel bir katılım bakasının şubesine daldı. Cam kaplamayı kırarak bankanın içerisine kadar giren araç, güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Kaza, sabah 07.00 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Akçeşme Mahallesi Menderes Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli kent merkezi halinde olan lüks araç, Gümüşler Kavşağı’na geldiğinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürekli bir şekilde yolun sağındaki banka şubelerine doğru ilerleyen araç, özel bir katlım bankasına ait sanayi şubesinin camına çarptı.

Camı parçalayan lüks araç, banka şubesinin içerisine kadar girerek durabildi. Bölgeden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Binanın dış cephesine zarar veren araç, çekici yardımıyla banka şubesinden çıkartıldı. İhbar üzerine alarma geçen ekipler, camı kırılan banka şubesi önünde güvelik önlemi aldı.


Yurt Dünya 5.11.2022 10:08:14 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

2

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

3

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

4

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

5

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

6

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

7

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

8

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

9

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

10

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı