Bankaya giderken elindeki paralar rüzgarla savruldu: Vatandaşlar tek tek yerden topladı

Bankaya giderken elindeki paralar rüzgarla savruldu: Vatandaşlar tek tek yerden topladı

Bankaya giderken elindeki paralar rüzgarla savruldu: Vatandaşlar tek tek yerden topladı

Kırıkkale’de bir kişi bankaya giderken elindeki 8 bin TL’yi yere düşürdü. Rüzgarın etkisiyle caddeye savrulan paralar, vatandaşlar tarafından toplanıp sahibine teslim edildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Kırıkkale’de Zafer Caddesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, iş yerinden ayrıldıktan sonra bankaya para yatırmaya giderken elindeki 8 bin TL’yi düşürdü. Rüzgarında etkisiyle banknotlar caddeye savruldu.
Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, vatandaşların çevreye saçılan banknotları toplamak için seferber olduğu yer alıyor. Bazı vatandaşlar banknotları havada yakalarken bazı vatandaşlar da rüzgarın savurduğu banknotları tek tek yerden topladı. Onlarca vatandaş tarafından eksiksiz toplanan 8 bin TL, sahibine teslim edildi.


Güncel 7.09.2022 19:56:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobille minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

3

Serikspor, yenilenen stadında yarın Arca Çorum FK'yi misafir edecek

4

Antalya'da arkadaşı tarafından bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

5

Manavgat'ta badem ağaçları çiçek açtı

6

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

7

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

8

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

9

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

10

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi