Tarih: 09.08.2024 12:40

Banvit BRF, ambalaj tasarımlarını yeniledi

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL - Banvit BRF'nin tasarımını yenilediği ambalajlı ürünleri raflardaki yerini almaya başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Banvit BRF, ambalaj tasarımlarını yeniledi. Markanın ambalaj yenileme projesi, tüketici geri bildirimleriyle beslenen tasarım geliştirme süreçleri, profesyonel fotoğraf çekimleri ve kapsamlı tüketici araştırmalarıyla desteklendi.

Yenilenen ambalajlar, Banvit'in parça tavuk eti ürünleri, hazır ürünler ve şarküteri ürünleriyle raflardaki yerlerini almaya başladı.

Banvit BRF, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda yeni ambalajlara geçiş sürecini, mevcut ambalaj malzemelerini israf etmeden sürdürüyor. Mevcut ambalaj stokları tükendikçe yeni tasarıma sahip ürünler raflarda yerini alacak.

Yeni ambalaj tasarımlarında modern ve dikkat çekici bir görünüm hedeflenirken Banvit markasının kimliğini oluşturan turuncu ve yeşil renkler daha baskın olarak kullanıldı. Kullanılan enerjik ve canlı renklerle beraber yeni pişmiş ürün görsellerinin raflarda daha kolay ayrışılarak öne çıkmasını amaçlıyor.

Ambalaj üzerinde yer alan QR kodlarla tüketicilerin yönlendirildiği marka web sitesinde, ürünler ve tarifler hakkında detaylı bilgiler sunuluyor. Airfryer ile pişirme bilgileri de ambalajlarda yer alıyor. Ambalaj değişikliğinin diğer bir adımı olarak ürünlerin tabakları şeffaf hale getirilip, tüketicilerin aldıkları ürünleri daha kolay görebilmesi amaçlandı.

Banvit'in Türkiye örneklemli araştırmasına göre, tüketicilerin yüzde 85'i yeni ambalaj tasarımlarını beğendi ve ürünleri satın alma konusunda daha istekli olduğunu belirtti.

Yeni tasarımlar, marka ile uyumlu, yenilikçi ve modern olarak değerlendirildi. Markanın ambalaj tasarım süreci ise şirketin iç tasarım ekibi tarafından gerçekleştirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —