Bartın-Karabük karayolundaki heyelan bölgesinde çalışma başlatıldı

Bartın-Karabük karayolundaki heyelan bölgesinde çalışma başlatıldı

Bartın-Karabük karayolundaki heyelan bölgesinde çalışma başlatıldı

Bartın-Karabük karayolunun Kirazlıkköprü Barajı mevkiinde dağlık alanın dik yamaçlarında meydana gelen ve çelik ağlara zarar vererek karayolu güvenliğini tehlikeye sokan heyelanlar sonrasında bölgede çalışma başlatıldı.
Bartın-Karabük karayolunun 15. kilometresindeki Kirazlıkköprü Barajı mevkiinde dağlık alanın dik yamaçlarında heyelanlar meydana geldi. Heyelanlar sırasında kopan kaya parçaları çelik perdelerin zarar görmesine neden oldu. Karayolu güvenliğini de tehlikeye sokan bölgede önlemler alınarak çalışma başlatıldı. Özel donanımlı personeller tarafından zarar gören çelik ağların yenileneceği ve güçlendirileceği çalışmalarda dik yamaçlardan kopan kaya parçaları ve toprak yığınlarının tahliyesi de gerçekleştirilmeye başlandı.
Devam eden çalışmalar nedeniyle Bartın–Karabük karayolunun Kirazlıkköprü mevkiinde ulaşım tek şerit üzerinden sağlanıyor. Çalışmaların yaklaşık 10 gün kadar sürmesi bekleniyor.


Güncel 13.05.2022 10:31:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig