Bartın’da köprüden ırmağa atlayan genç kız kurtarıldı

Bartın’da köprüden ırmağa atlayan genç kız kurtarıldı

Bartın’da köprüden ırmağa atlayan genç kız kurtarıldı

Bartın’da köprüden ırmağa atlayan genç kızı vatandaşlar ve polis ekipleri kurtardı. Yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.
Kemerköprü Mahallesinde meydana gelen olayda yetiştirme yurdunda yaşadığı öğrenilen 17 yaşındaki B.D. köprü üzerine çıkarak yaklaşık 10 metre yükseklikten ırmağa atladı. Genç kızın ırmağa atladığını gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada vatandaşlardan biri ırmak kıyısına inerek kızın akıntıya kapılmaması için elini tutarak yardım gelmesini bekledi. Irmaktan vatandaşların ve polislerin el ele tutuşarak zincir oluşturmasıyla çıkarılan B.D. 112 ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Genç kızın ırmağa atlamasının ardından yardım için koşan ve uzun süre kızın elini tutarak yardım gelmesini bekleyen vatandaşlardan Ercan Akkaya çay içerken genç kızın ırmağa atladığını ve ardından kurtarmak için bölgeye koştuğunu söyledi.
Genç kızın ırmaktan kurtarılma anları cep telefonu kameraları ile kaydedildi.


Yurt Dünya 9.04.2021 11:55:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

2

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

3

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

4

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

5

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

9

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü