Bartın’da selden hasar gören 4 yapının yıkımına başlandı

Bartın’da selden hasar gören 4 yapının yıkımına başlandı

Bartın’da selden hasar gören 4 yapının yıkımına başlandı

Bartın’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen selin yaraları sarılmaya devam ediyor. Selden ağır hasar gören 4 yapı ekipler tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.
Bartın’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen selin yaraları sarılmaya devam ediyor. Selden büyük hasar gören ikisi ev ikisi müştemilat olmak üzere dört yapı selden hasar gördüğü için yıkım çalışmalarına ekipler tarafından başlandı. Zafer köyünde yıkılan köprü yerine geçici köprü yapıldı. Ulaşım köprü üzerinden kontrollü şekilde sağlanıyor. Kutu menfezlerin yerleştirildiği dere de ekipler tarafından temizlendi.
Ekipler seferber oldu
Bartın’da etkili olan selde ekipler temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Selin izlerinin silmek için jandarma, emniyet, belediye, Kızılay, Bartın Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüleri, su basan iş yerleri ve evlerde temizlik çalışmaları devam ediyor.


Güncel 15.08.2021 16:23:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Havalimanı'na 2,5 milyar avroluk finansman sağlandı

2

Burdur'da kayıp olarak aranan yaşlı kadın ölü bulundu

3

Hatay'da apartman dairesinde çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi

4

Sinema sanatçısı Ediz Hun, Antalya Bilim Üniversitesinin konuğu oldu

5

Turizmciler, AKTOB'un nisan ayı toplantısında buluştu

6

Antalya'da motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı

7

Antalya'da düzenlenen "Markalar Kongresi" başladı

8

Alanyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı

9

Silifke'de Kut'ül Amare Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı

10

Antalya'da 2 orman muhafaza memuru rüşvet aldıkları iddiasıyla tutuklandı