Baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayeti ile hastaneye kaldırıldı

Baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayeti ile hastaneye kaldırıldı

Baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayeti ile hastaneye kaldırıldı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki üç çocuk babası Günay Gür, baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayeti ile gittiği hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Kaynarca ilçesi Şeyhtımarı Mahallesinde yaşayan 44 yaşındaki üç çocuk babası Günay Gür, baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayeti ile Kaynarca Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan kontrollerde beyin kanaması geçirdiği görülen Gür, ambulans ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Gür, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Üç çocuk babası Gür’ün cenazesi, Şeyhtımarı Mahallesi Zadeler Camii’nde öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.


Güncel 28.06.2022 11:35:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

2

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

3

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

4

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

5

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

6

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

10

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından