Başakşehir’de Cemali Sertel ilk kez 11’de

Başakşehir’de Cemali Sertel ilk kez 11’de

Başakşehir’de Cemali Sertel ilk kez 11’de

Medipol Başakşehir’in genç oyuncusu Cemali Sertel, Kasımpaşa müsabakasıyla birlikte bu sezon ilk kez bir maça 11’de başladı.
Süper Lig’in 16. haftasında Başakşehir, Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Son 5 haftadır üç puana hasret olan turuncu-lacivertliler, bu özlemini Paşa karşısında sonlandırmak istiyor. Başakşehir, bu zorlu mücadeleye birçok önemli oyuncusundan eksik çıktı. Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci’nin yanı sıra Mert Günok, Caiçara, Demba Ba ile Mbombo, kadroda yer almıyor.
Turuncu-lacivertli takımın 20 yaşındaki sol beki Cemali Sertel ise bu sezon ilk kez bir maça 11’de başladı. Cemali, daha önce Hatayspor karşılaşmasında 18, Konyaspor ve Gaziantep FK müsabakalarında 5, Gençlerbirliği maçında da 4 dakika görev almıştı.


Spor 27.12.2020 19:40:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de üreticilere sertifikalı tohumluk nohut dağıtıldı

2

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

3

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı

4

Antalyasporlu çocuklar yüzme şenliklerinde yarıştı

5

Adana Barosunda "Çocuk Hakları Merkezi" hizmete girdi

6

Yeşilay Osmaniye Şubesi ile Osmaniye Eczacı Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı

7

Hatay'da kalp krizi sonucu ölen polis memurunun cenazesi defnedildi

8

Hatay'da kayıp balıkçıyı arama çalışmaları 9 gündür devam ediyor

9

Hatay'da sis etkili oldu

10

Mersin'de Türk sanat müziği konseri verildi