Başakşehir’de tüp ve Ayçiçek yağı çalan hırsızlar kamerada

Başakşehir’de tüp ve Ayçiçek yağı çalan hırsızlar kamerada

Başakşehir’de tüp ve Ayçiçek yağı çalan hırsızlar kamerada

Başakşehir’de kimliği belirsiz 5 kişi, gözüne kestirdikleri bakkala girerek 4 dakika içinde 18 bin TL değerinde ayçiçek yağı ve tüp çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki bir bakkalda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 4 kişi gözüne kestirdikleri bakkala gelip kepenkleri, elleriyle kırdılar. Hırsızlar kaba kuvvetle kırdıkları kepenk ve kapıdan girerek dakikalar içinde 10 tanesi 5 litre, 9 tanesi 4.5 litre olmak üzere toplam 76 tane ayçiçek yağı ile 8 tane 12 kilogramlık tüpleri alıp kamyona yüklediler. Dükkândaki ayçiçek yağı ve tüpleri dakikalar içinde arabaya yükleyerek çalan hırsızlar, daha sonra kayıplara karıştı.
Sabah dükkânını açan sahibi Murgat Kamacı, kepenklerin kırılma sesine uyanıp, durumu fark etti. Daha sonra polise haber vermesiyle olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi ve güvenlik kamerası çalışması yaptı. Polis ekiplerinin hırsızları yakalamak için yürüttüğü çalışma sürüyor.
Kendisinin kepengin kırılma sesine uyandığını anlatan dükkân sahibi Murgat Kamacı, “Cuma günü kepenkleri kırıp içeri girmişler, zaten sese uyandım. Geldiğimde her şey olup bitmişti. 10 tane 5 litrelik, 9 tane 9.5 litrelik toplamda 76 tane yağı çalıyor. Yaklaşık 18 bin 500 TL değerinde mal çalmışlar, bin 500 de kepengi tamir yaptım toplamda 20 bin TL tuttu. İçeri tarafta 3 kepenk var. ikinci seferde başka bir şey, üçüncüde tam marketi alıp gidecekler. Şikayetçi oldum, polis araması sürüyor. Daha önceki dükkanımı da soymuşlar, oradan da sigara falan aldılar. Orayı kapatmak zorunda kaldım. Burayı da soydular, ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz” diye konuştu.


Yurt Dünya 28.03.2022 12:30:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

2

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

3

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

4

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

5

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

6

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

7

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

8

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

9

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

10

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı