Başakşehirli kadınlar Makrome Atölyesi’nde buluştu

Başakşehirli kadınlar Makrome Atölyesi’nde buluştu

Başakşehirli kadınlar Makrome Atölyesi’nde buluştu

Bireysel gelişim ve üretime destek sağlamak için harekete geçen Başakşehir Belediyesi, Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) öncülüğünde ilçedeki kadınlar için Makrome Atölyesi düzenledi.
Başakşehir Belediyesi, tüketen değil üreten Başakşehir için kişisel gelişim eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) öncülüğünde Sular Vadisi’nde düzenlenen Makrome Atölyesi’nde Başakşehirli kadınlar, hediyelik eşyadan evlerinin dekorasyonuna kadar çalışmalar yaptı.
Yapılan çalışmalar ile geri dönüşüme de destek sağlanıyor. Evde kullanılmayan veya kırık aynalardan, kavanoz gibi eşyalar makrome ile süslenerek yeniden kullanılıyor. Makrome, düğümleme (dokuma veya örgü yerine) teknikleri kullanılarak üretilen bir tekstil şeklidir. Makromenin atılan düğümleri kare veya resif düğümüdür.


Güncel 4.08.2022 17:59:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

2

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

3

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

4

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

5

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

6

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

7

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

8

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

9

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

10

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı