Başakşehirli, kanını afetzedeler için verdi

Başakşehirli, kanını afetzedeler için verdi

Başakşehirli, kanını afetzedeler için verdi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun sosyal medya hesaplarından duyurduğu kan bağışı çağrısına binlerce Başakşehirli yanıt verdi. İlçe sakinleri, depremzedelerin kan ihtiyacını karşılayabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından kan bağışı çağrısında bulundu. Kızılay ile birlikte düzenlenen ve Başakşehirlilerin yoğun katılım gösterdiği kampanyada kan verme işlemleri sabah saatlerinde başladı. Başakşehirliler, bölgedeki afetzedelere kan vermek için Başakşehir Belediyesi’nde uzun kuyruklar oluşturdu. Kampanyaya belediye personeli de destek oldu.

“Kan acil değil, daimi ihtiyaçtır”
Kan bağışında bulunan Başakşehirlilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli yardımseverdir. Kan acil değil, daimi ihtiyaçtır. Kan vermek hayat kurtarır diyor, tüm komşularımı afetzede kardeşlerimiz için kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.


Güncel 7.02.2023 12:38:36 0

İlginizi Çekebilir

1

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

2

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

3

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

4

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

5

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

6

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu

7

Antalya'da apartman dairesinde çıkan yangında 6 kişi dumandan etkilendi

8

Mersin Müftüsü Mustafa Topal'dan Bozyazı Müftülüğüne ziyaret

9

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

10

Adana'da "Yağmur Suyu Hasadı ve Gri Su Geri Kazanım Sistemleri" semineri düzenlendi