Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Online olarak düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Sanal Boccia turnuvasında dereceye giren Sivaslı sporcular ödüllerini aldı.
Korona virüs salgını nedeniyle çalışmalarını evde sürdüren paralimpik boccia sporcuları, Uluslararası Boccia Spor Federasyonu (BisFed) tarafından tavsiye edilen “Boccia Battle” 3 boyutlu mobil uygulamasıyla düzenlenen sanal turnuvada mücadele etti. 60 sporcunun katıldığı müsabakalar; BC1, BC2, BC3, BC4 ve BC5 olmak üzere 5 farklı kategoride yapıldı.
Sivas’ı temsilen yarışmaya katılan Sivas Şeker Spor Kulübü sporcusu Mustafa Ayan ve Sivas Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mustafa Demir, dereceye yapmayı başardı. BC5 kategorisinde 2. olan Mustafa Ayan ile 3. olan Mustafa Demir’e madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir takdim etti. Demir, Sivas’ı başarıyla temsil eden sporcuları ve antrenör Şefika Şeker Kaygusuz’u tebrik etti.


Spor 2.04.2021 13:05:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

2

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

4

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

7

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

8

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

9

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

10

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı