Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Başarılı Boccia sporcuları madalyalarını aldı

Online olarak düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Sanal Boccia turnuvasında dereceye giren Sivaslı sporcular ödüllerini aldı.
Korona virüs salgını nedeniyle çalışmalarını evde sürdüren paralimpik boccia sporcuları, Uluslararası Boccia Spor Federasyonu (BisFed) tarafından tavsiye edilen “Boccia Battle” 3 boyutlu mobil uygulamasıyla düzenlenen sanal turnuvada mücadele etti. 60 sporcunun katıldığı müsabakalar; BC1, BC2, BC3, BC4 ve BC5 olmak üzere 5 farklı kategoride yapıldı.
Sivas’ı temsilen yarışmaya katılan Sivas Şeker Spor Kulübü sporcusu Mustafa Ayan ve Sivas Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mustafa Demir, dereceye yapmayı başardı. BC5 kategorisinde 2. olan Mustafa Ayan ile 3. olan Mustafa Demir’e madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir takdim etti. Demir, Sivas’ı başarıyla temsil eden sporcuları ve antrenör Şefika Şeker Kaygusuz’u tebrik etti.


Spor 2.04.2021 13:05:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

2

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

3

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

4

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

5

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

6

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

7

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

8

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

9

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

10

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu