Başhekim Delier: "Korona virüs vaka sayıları yeniden artışta"

Başhekim Delier:

Başhekim Delier: "Korona virüs vaka sayıları yeniden artışta"

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Alper Delier, son günlerde korona virüs vakalarında artış olduğunu, kovid servisini yeniden açtıklarını söyledi.
Başhekim Dr. Alper Delier, vaka sayılarındaki yükseliş nedeniyle hastanede bulunan kovid açtıklarını, yoğun bakım ünitesinde de hastaların yattığını belirtti. Yükselişin bu şekilde devam etmesi durumunda eski vaka sayılarına ulaşılacağını, vatandaşların toplu alanlarda maske takması gerektiğini ifade etti.
Başhekim Delier, yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi ilçemizde de vaka sayıları yeniden artmaya başladı. Pandemi polikliniğini yeniden açtık ve ekibimiz gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz toplu alanlarda çok fazla durmamaları ve hijyene dikkat etmeleridir. Toplu alanlarda maske takmaları ve sosyal mesafeleri korumaları sağlık açısından kendileri için önem taşımaktadır. Hep birlikte önceki zamanda atlattığımız gibi bizler dikkatli olursak yine aynı başarıyı sağlamış oluruz” diye konuştu.


Güncel 1.08.2022 13:29:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

3

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

5

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

6

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

8

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

10

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı