Başiskele Belediyesi personeline sağlık taraması

Başiskele Belediyesi personeline sağlık taraması

Başiskele Belediyesi personeline sağlık taraması

Başiskele Belediyesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında işçi, memur ve sözleşmeli personellerin sağlık taramaları yapıldı.
Özel bir sağlık grubunun mobil ekiplerince gerçekleştirilen sağlık taramalarında solunum fonksiyon testi, işitme, göz taraması, akciğer grafisi ve kan ölçümleri yapıldı. Kan testleri ile personelin karaciğer fonksiyon testlerinden, şekere kadar birçok değerlerine bakıldı. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün talimatıyla BAŞKENT A.Ş koordinesinde gerçekleştirilen periyodik sağlık taraması ile çalışanların sağlıklarını korumaları ve verimli bir işgücü elde etmeleri amaçlandığı belirtildi.
Yasin Özlü, personelin ileride ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin de saptanmasının amaçlandığını söyledi. Özlü, "Başiskele Belediyesi olarak özellikle Korona virüs salgını sürecinde toplum sağlığının korunmasına ağırlık verdik. Halk sağlığımızı korumaya yönelik çalışmalarımızı aksatmadan yürütürken, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteren ve bu zorlu süreçte dahi özverili çalışmalarıyla ilçemizde hep birlikte güzel işler yaptığımız mesai arkadaşlarımızın da daha sağlıklı olması bizim birinci önceliğimiz. Bu tür sağlık taramaları ile çalışanlarımızın sağlığını gözetirken, personelimizin sorunlarını en aza indirgemeyi, iş verimliliğini ve hayat kalitelerini artırmayı hedefliyoruz" dedi.


Güncel 2.04.2021 12:19:58 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi