Başkan Akgün, Cheonan Dünya Dans Festivali’nin açılışını yapacak

Başkan Akgün, Cheonan Dünya Dans Festivali’nin açılışını yapacak

Başkan Akgün, Cheonan Dünya Dans Festivali’nin açılışını yapacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cheonan Dünya Dans Festivali’nin açılışını yapacak ve Kore Çağdaş Dans Yarışmalarını izleyecek.
Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu’nun Genel Kurulu’na katılmak üzere Güney Kore’nin Cheonan şehrine giden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cheonan Dünya Dans Festivali’nin açılışını yapacak ve Kore Çağdaş Dans Yarışmalarını izleyecek. Yanındaki heyetle birlikte Cheonan Belediye Başkanı Park Sang Don ile görüşen Başkan Akgün Seul ve Cheonan şehirlerinde belediye ve şehircilik alanında incelemelerde bulundu.
Altın Köprü Halk Dansları Topluluğu büyük beğeni topladı
Cheonan Belediyesi tarafından özel olarak davet edilen Büyükçekmece Belediyesi Altın Köprü Halk Dansları Topluluğu yaptığı muhteşem dans gösterileriyle büyük beğeni topladı. Kırklareli, Mardin, İzmir, Burdur, Trabzon yöresinin danslarını sergileyen Altın Köprü Halk Dansları Topluluğu gösterilerine Güney Kore’nin çeşitli şehirlerinde ve festivallerinde devam edecek.


Güncel 21.09.2022 12:01:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

2

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

4

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

5

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

7

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

8

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

9

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

10

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak