Başkan Akman’dan İstanbul’daki terör saldırısına kınama

Başkan Akman’dan İstanbul’daki terör saldırısına kınama

Başkan Akman’dan İstanbul’daki terör saldırısına kınama

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, “Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilerim” dedi.
Başkan Akman, dün Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısındaki patlama olayı nedeniyle yayınladığı kınama mesajında; ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan hainlerin kirli emellerine asla ulaşamayacaklarını söyledi. Türkiye’nin terörün her türlüsünü bitirecek kudret ve kararlılıkta olduğunun altını da çizen Başkan Akman, “Ülkemizin geleceğine yönelik yapılan hain saldırılar karşısında bu aziz millet geçmişten olduğu gibi bugün de şer odaklarına karşı birlik ve beraberliğini muhafaza etmiştir” ifadelerini kullandı.
Yaşanan patlamayı tarifsiz acı olarak nitelendiren Başkan Akman, “Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 14.11.2022 16:17:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

2

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

3

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

7

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

8

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

9

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

10

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı