Başkan Alan, deprem bölgesindeki madenciler için devreye girdi

Başkan Alan, deprem bölgesindeki madenciler için devreye girdi

Başkan Alan, deprem bölgesindeki madenciler için devreye girdi

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak’tan deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan maden işçilerinin ısınma ve barınma ihtiyaçları için Milli Savunma Bakanlığı ile görüştü.
Zonguldak’tan deprem bölgesine gönüllü olarak katılan Ceyhun Kartal isimli genç, Hatay’daki çalışma şartlarının zorluğuna dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Eksi 2 derecede TTK ekiplerinin kurtarma çalışmalarını gerçekleştirdiğini anlatan Kartal, Hatay’a intikal eden 200 kişilik TTK ekibinin ısınma ve barınma ihtiyaçları olduğunu aktardı.
Bölgede kurtarma ekibinin giysi ve çadır ihtiyaçlarının olduğunun aktarılması üzerine acil olarak destek sağlanması gerektiği ifade edildi. Durumdan haberdar edilen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Milli Savunma Bakanlığı ile irtibata geçti. Bölgede en kısa sürede madenciler için barınma ve ısınma ihtiyaçların karşılanacağı belirtildi.


Güncel 10.02.2023 11:53:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

3

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

7

Bölgesel Amatör Lig

8

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

10

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu