Başkan Alibeyoğlu’nun Basın Bayramı mesajı

Başkan Alibeyoğlu’nun Basın Bayramı mesajı

Başkan Alibeyoğlu’nun Basın Bayramı mesajı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Alibeyoğlu mesajında, “Kamuoyunu aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde büyük gayret gösteren gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum. Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluk bilincinde, tarafsız bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getirmeye çalışan gazeteciler; demokratik toplum düzeninin en büyük güvencesidir” dedi.
Alibeyoğlu yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Her türlü zor koşullara rağmen büyük bir fedakarlıkla görevini yerine getiren gazetecilerimiz halkımızın gerçekleri öğrenmesine ve bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine çok büyük katkı sunmaktadır. Bu vesileyle Marmaris’imizin son iki yıldır yaşadığı felaketlerde sesimizi duyurmamıza katkı sunan gazetecilerimize bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, ilçemizde ve ülkemizde görev yapan değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”


Güncel 24.07.2022 14:00:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da devrilen otomobildeki bebeğin öldüğü kaza güvenlik kamerasında

2

Adana'da kayıp olarak aranan kız çocuğu bulundu

3

ATP Yazılım ve Menulux'ten İşbirliği

4

Gıda okuryazarlığının eksikliği sofradaki riski artırıyor

5

Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletli adli kontrol şartıyla salıverildi

6

Maxion İnci'ye Chery'den "Yurtdışı Mükemmel İş Birliği Tedarikçi Ödülü"

7

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

8

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

9

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

10

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor