Başkan Altay ilk kez oruç tutan çocukları bu yıl da sevindiriyor

Başkan Altay ilk kez oruç tutan çocukları bu yıl da sevindiriyor

Başkan Altay ilk kez oruç tutan çocukları bu yıl da sevindiriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla bu yıl da ilk kez oruç tutan 7-8 yaş arası 42 bin çocuğu sürpriz hediyelerle sevindirecek.
Konya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da ilk orucunu tutan 7-8 yaş arasındaki çocukları çeşitli hediyelerle sevindirecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “İlk oruç satın alma” geleneğine devam ettiklerini belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda bu projemizi hayata geçirdiğimizde binlerce çocuğumuzun ve ailemizin güzel temennilerini ve dualarını almıştık. Bu yıl da çocuklarımızın Ramazan ayında yüzlerinin gülmesini sağlamak için 7-8 yaşında ilk orucunu tutan ve başvuru yapan ilk 42 bin çocuğumuza çeşitli hediyeler yollayacağız. Şehrimizin bereketi olan tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan geleneğini yaşatmak 7-8 yaş arasındaki çocukları kapsayan ilk oruç hediyesi için başvurular “ilkoruc.konya.bel.tr” adresinden alınıyor.


Güncel 15.04.2022 14:16:01 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi