Başkan Altınok: “Etlik’teki yüzme havuzumuzun Türkiye’de eşi benzeri yok”

Başkan Altınok: “Etlik’teki yüzme havuzumuzun Türkiye’de eşi benzeri yok”

Başkan Altınok: “Etlik’teki yüzme havuzumuzun Türkiye’de eşi benzeri yok”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Etlik Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nde Türkiye ve Avrupa şampiyonlarına katılmak üzere idman yapan genç yüzücüleri ziyaret etti. Altınok, “Yaklaşık 18 yıl önce inşa ettiğimiz Etlik Olimpik Yüzme Havuzumuzun henüz Türkiye’de eşi benzeri yok. Türkiye ve Dünya şampiyonlarının yapılacağı standartların üzerinde olan bu tesisimizde çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok hafta sonu mesaisinde Etlik Olimpik Yüzme Havuzunda genç yüzücülerle ve aileleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Altınok tesiste yer alan olimpik yüzme havuzu, eğitim havuzu, kule atlama havuzu, bay ve bayan fıtness salonu, step-aerobik salonu, bay ve bayan sauna, kreş, masaj salonu ve dinlenme odasında da denetimlerde bulundu.

“Modern ve ferah bir tesis”
Etlik Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkeziyle vatandaşlara modern ve ferah bir ortamda spor yapma imkânı sunduklarını aktaran Altınok, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi nitelikli bir şekilde yetiştirmeliyiz. Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonlarını şehrimizden çıkarmak için Keçiören Belediyesi olarak tesisleşme anlamında büyük yatırımlar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl 50 milyon liralık spor yatırımımız vardı. 2021 yılı tamamlandığında 80 milyon TL’lik spor yatırımı yapmış olacağız. Bu kapsamda Keçiören’imize 5 adet daha kapalı spor tesisi kazandıracağız. Okullarımızın bahçesindeki kapalı spor salonlarımızı da Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile işbirliği yaparak yeniledik. Tesislerimizin kapısı spor yapmak isteyen gençlerimize sonuna kadar açık. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 5.10.2021 14:59:19 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kütüphaneye dönüştürdüğü kulübenin ardından köy evinde de çocukları kitap okumaya teşvik ediyor

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede Ensar Taşhan ve ailesi, kendilerini hayata bağlayan Kızılay ekibiyle buluştu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay'da 3 yılda 100 bin yeni konuta doğal gaz verildi

4

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden TARSİM'e ziyaret

5

Mersin'deki kazada ikiz kızlarından biri ölen, diğeri yaralanan ailenin evinde yas hakim

6

Antalya'da "İlk Yardım Eğitimi" düzenlendi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Türkiye'nin ilk "kırsal uydu kenti" depremzedeleri güvenli konutlarla buluşturdu

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde kaybettiği babasının izinden giden Buse, AFAD personeli oldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde Adana'dan havalanan helikopterler 180 "hayat uçuşu"na imza attı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede besici, devlet desteğiyle hayvan sayısını katladı