Başkan Altınok: "İki kahramanın nikahını kıydık"

Başkan Altınok:

Başkan Altınok: "İki kahramanın nikahını kıydık"

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Başkan Altınok, “Birçok nikâh kıyıyoruz ama bu kıydığımız nikâh iki kahramanın nikâhı. İki kahramanımızın nikâhını kıymak kelimelerle anlatılmayacak çok derin bir duygu" dedi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta düzenlediği Pençe-Şimşek harekâtında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu sağ kolu ve sağ bacağını kaybeden Uzman Çavuş İbrahim Yüzer (27) ile 2 yıldır nişanlı olduğu Fundanur Baykuş’un nikâh merasimini GATA’da gerçekleştirdi.
Birçok nikâh merasimine katıldığını ancak böylesine özel bir nikâhın kelimelerle anlatılmayacak kadar derin bir içeriğe sahip olduğunu söyleyen Başkan Altınok, “Birçok nikâh kıyıyoruz ama bu kıydığımız nikâh iki kahramanın nikâhı. İki kahramanımızın nikâhını kıymak kelimelerle anlatılmayacak çok derin bir duygu. Yolunuz bahtınız açık? olsun. Sizler için yeni bir ömür yeni bir hayat başladı. Bu kutsal yolculuğunuzda sizlere yüce Rabbimden esenlikler diliyorum. Aile; devletleri ve milletleri bir araya getiren en temel, en kutsal müessesedir. Ülkemiz, vatanımız, milletimiz için insanın paha biçilmez, vazgeçilmez değerleri vardır. Vatan uğruna milyar dolarlar versen kimsenin vermeyeceği değerlerini vermiş olan bir kahramandır İbrahim. Fundanur’u da tebrik ediyorum. Sen de bir kahramansın, böyle bir kahramana yol arkadaşı olduğun için onu bırakmadığın için. Bu insanlığın zirvesidir, yiğitliğin zirvesidir. İki kahramanın nikâhını kıymak ayrı bir duygu. Kelimelerle ifade edilmez, vatan sizlere çok şey borçlu” açıklamalarında bulundu.
GATA’da 2,5 aydır tedavi gören Gazi İbrahim Yüzer ise “Gazilik şereftir. Beni hayata bağlayan, nişanlım oldu. Hayat bitmedi ve devam ettiğini göstermek istiyorum. Çok heyecanlıyım. Uzun zamandır bugünü bekliyordum" ifadelerini kullandı.
Nikâh merasimine Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Gerek, Ankara İl Sağlık Müdürü Ahmet Zülfikar Akelma, GATA Başhekimi Cevdet Serkan Gökkaya da katıldı.


Güncel 7.07.2021 15:02:04 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı