Başkan Altınok’tan huzurevine Kurban Bayramı ziyareti

Başkan Altınok’tan huzurevine Kurban Bayramı ziyareti

Başkan Altınok’tan huzurevine Kurban Bayramı ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bayramın ilk gününü huzurevindeki yaşlılarla geçirdi. Altınok, “Bu vatan sizlerin sayesinde vatandır” dedi.
Keçiören Belediyesine bağlı olan “Gönül Köşkü” huzurevinde Kurban Bayramına özel düzenlenen kutlama programında yaşlılara hem ikam dağıtımı yapıldı hem de güzel bir sohbet ortamı oluşturuldu. Kutlamaya katılan Altınok, huzurevi sakinlerine tek tek hediyelerini vererek bayramlarını kutlayıp ellerini öptü.
Bayram kutlamasında huzurevi sakinlerine hitap eden Altınok, “Bayramlar sevgi demektir, bayramlar dayanışma demektir, bayramlar geleceğimize olan istikbalimiz demektir. Biz şanslıyız. Bir sürü annemiz babamız var. Bu vatan sizlerin sayesinde vatandır. Vatanımızı vatan yapan sizlersiniz. Sağ olanlara sağlık, rahmete gidenlere de rahmet niyaz ediyorum. Bugün biz sizlerle çok mutluyuz. Herkesin annesi bir babası var bizim burada 80 tane annemiz babamız var” ifadelerini kullandı.
Huzurevi sakinlerinden 95 yaşındaki Şerife teyze ise bulundukları huzurevinin onlara çok iyi geldiğini ve burada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Buz ziyaret, peygamber ziyareti. Ne kadar güzel ziyaretiniz var. Gözlerinizden öpüyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.


Güncel 9.07.2022 16:09:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

2

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

3

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

4

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

5

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

6

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

7

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

8

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı

9

Alanya'da kaçak tütün operasyonu düzenlendi

10

Adana Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine etkili iletişim ve liderlik eğitimi verildi