Başkan Arslan öğrencilerin ulaşım sorununu çözdü

Başkan Arslan öğrencilerin ulaşım sorununu çözdü

Başkan Arslan öğrencilerin ulaşım sorununu çözdü

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan uzak mesafeler yüzünden okula gitmekte güçlük çeken öğrencilerin ulaşım sorununu çözdü. Belediye otobüslerini çocuklar için tahsis eden Başkan Arslan her zaman Edremitlilerin yanında olacaklarını vurguladı.
Edremit’in Yaşyer ve Dereli Mahallelerinde okulların açılmasıyla birlikte gelen ulaşım sorunu çözüldü. Taşımalı sistemin olmaması nedeniyle köylerden okullarına gidemeyen 43 çocuk için Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan seferber oldu.
Sabahın erken saatlerinde çocuklarla buluşan Başkan Arslan çocuklara söz vererek “Başkan amcanız sizin yanınızda. Yaşadıkları sorunlara rağmen sabahın ilk ışıklarında bizi güler yüzle karşılayan aileleri ve çocuklarımızı Edremit Belediyesi olarak mağdur durumda bırakamazdık. Belediye otobüslerimizi çocuklarımızın ulaşımı için tahsis ettik. Okulunu derslerini düşünmesi gereken miniklerin, okula ben nasıl giderim sorusunu düşünmemesi gerekiyor. Ailelerin de bu sorunlarla boğuşmaması adına bu problemi Edremit Belediyesi olarak ortadan kaldırdık. Çocuklarımız sorunsuz bir şekilde okullarına ulaşacak, akşam da evlerine bırakılacak.” diye konuştu. Başkan Arslan daha sonra mahalle esnafıyla ve öğrencilerle de sohbet etti.


Güncel 16.09.2022 15:13:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Okul sporları dart il birinciliği müsabakaları tamamlandı

2

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi

3

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

4

Arzum'da üst düzey atama

5

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu

6

Glokom hastalığı erken tanı ile durdurulabiliyor

7

Davraz Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

8

Genç onkologlar Antalya'da "2. Ulusal Onkoloji Fellow Kongresi"nde buluşacak

9

"Küçük Sesler Büyük Adımlar" projesi için işbirliği protokolü imzalandı

10

Trafik kazasında ağır yaralanan boksör azmiyle ringlere döndü