Başkan Aydıner’den pazarda HES kodu denetimi

Başkan Aydıner’den pazarda HES kodu denetimi

Başkan Aydıner’den pazarda HES kodu denetimi

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, korona virüs tedbirleri kapsamında, Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel ile birlikte pazar yerlerinde denetim yaptı. Virüsten korunmada maske, mesafe ve temizlik üçlüsünün önemine vurgu yapan Aydıner, pazar esnafının HES kodlarını tek tek kontrol etti ve kurallara uymayanlara uyarıda bulundu.
İçişleri Bakanlığı’nın “Covid-19 Denetimleri” konulu genelgesinin ardından Bayrampaşa’da zabıta ekipleri pazar yerleri ile cadde ve sokaklarda geniş kapsamlı sosyal mesafe, maske, hijyen ve HES kodu denetimi yaptı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de, ilçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel ile birlikte, Yıldırım Mahallesi Cuma Pazarı’nda gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Pazara gelen vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik üçlüsünün önemini hatırlatan Başkan Aydıner, pazar esnafının HES kodlarını tek tek kontrol etti ve kurallara uymayanlara uyarıda bulundu.

“Virüsle mücadele seferberliği başlattık”
Virüsle mücadele seferberliği başlattıklarını söyleyen Başkan Aydıner, “Ülke olarak, aylardır tüm dünyayı tehdit eden güçlü bir salgınla karşı karşıyayız. Biz belediye olarak gerekli önlemleri almış bulunuyoruz, şehir dinlenirken ekiplerimiz sahada canla başla çalışıyor. Ortak yaşam alanlarımızı bir bir temizliyor ve dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda denetimlerimizi artırdık. Pazar esnafımızın HES kodları takip ediliyor. Ancak korona virüse karşı mücadeleye 7’den 70’e hepimizin katılması, destek olması gerekiyor. Yaşamımızı olumsuz etkileyen bu virüsten korunmak için 3 altın kural var. O da maske, mesafe ve hijyen. Lütfen, kendimiz ve sevdiklerimiz için bu 3 kurala uymayı ihmal etmeyelim” dedi.


Güncel 27.11.2020 18:36:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu