İlginizi Çekebilir


Başkan Aygün: "Sevgi varsa engel yoktur"

Başkan Aygün:

Başkan Aygün: "Sevgi varsa engel yoktur"

Derince Belediyesi tarafından Engelliler Haftası dolayasıyla program düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Sevgi varsa engel yoktur anlayışıyla yılın 365 günü çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Derince Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda etkinlik düzenledi. Aygün, programda dernek üyelerinin talep ve önerilerini dinleyerek, yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
Programda konuşan Aygün, "Kuşkusuz engelli kardeşlerimizle bir araya gelmek, sizlerin sıkıntılarınızla dertlenmek sadece bir haftanın sınırlarına hapsedilemeyecek kadar önemli. Bizler de sevgi varsa engel yoktur anlayışıyla çalışarak yılın 365 günü yanınızda olduk, olmaya da devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak da hem hükümetimiz hem de bizler yerel yönetimler olarak önemli çalışmalara imza attık. 20 yıldır, engelsiz bir dünyayı inşa etmek için hayatın her alanında büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik" dedi.


Güncel 16.05.2022 14:50:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Siemens Healthineers'ın inovasyon merkezi İstanbul'da açıldı

2

Adana'da seyir halindeki tırda çıkan yangın söndürüldü

3

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Paşaoğlu'nu kabul etti

4

Albaraka Türk'ün "Baş Tacı Dünya Mirası" sergisi Şanlıurfa'da ziyarete açıldı

5

Aşı tedavisi, alerjik hastalıklara karşı olumlu sonuçlar veriyor

6

Dünyanın en iyi 7 kütüphanesi arasına giren Burdur İl Halk Kütüphanesi'nde etkinliklere başlandı

7

Kumluca Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı yapıldı

8

Alanya'da park halinde yanan otomobil kullanılamaz hale geldi

9

Antalya'da gençlere yönelik evlenme destek projesinde 548 başvuru onaylandı

10

9. Uluslararası Alanya Karikatür Yarışması sonuçlandı