Başkan Babaoğlu ve miniklerin gülümseten diyaloğu

Başkan Babaoğlu ve miniklerin gülümseten diyaloğu

Başkan Babaoğlu ve miniklerin gülümseten diyaloğu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, mahallelerde yapılan çalışmaları incelediği sırada evlerinin önünde kitap ve el emeği takıları satışa sunan çocuklarla karşılaştı. O anlar gülümsetti.
Çocukları görünce yolunu değiştiren Başkan Babaoğlu, evlerinin önünde oyun oynayan çocuklarla bir süre sohbet etti. Maske takan ve yanlarında kolonya bulunan çocukları tebrik eden Babaoğlu, miniklerin kitapları, bileklik ve kolyelerinden aldı. O anlarda yaşanan diyalog ise izleyenleri gülümsetirken içini ısıttı.
Miniklerle yaşadığı diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Babaoğlu, “Minik yavrularımız küçük yaşta oyunla girişimciliği buluşturmuşlar. Hijyen ve maske kuralına uyup kocaman yürekleriyle, gözlerindeki pırıltı ve tatlı tebessümleri içimizi ısıttı. Sizler için daha çok çalışacağız” dedi.


Güncel 20.09.2020 11:13:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

2

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

3

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

5

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

7

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

8

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

9

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

10

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor