Başkan Beyoğlu, Dünya Yetimler Gününde 4 yetimi olan aileye kol kanat oldu

Başkan Beyoğlu, Dünya Yetimler Gününde 4 yetimi olan aileye kol kanat oldu

Başkan Beyoğlu, Dünya Yetimler Gününde 4 yetimi olan aileye kol kanat oldu

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyareti sırasında iki hafta önce babalarını kaybettiklerini öğrendiği 4 yetim çocuğun olduğu aileye sahip çıkarak beyaz eşya ihtiyaçlarını karşıladı.
Uzun süredir hasta olan eşi A.S.K.’nın hayatını kaybetmesiyle 4 çocuğu ile birlikte yalnız kalan S.K.’nın acısını paylaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve taziye dileklerini ileten Başkan Beyoğlu, maddi imkansızlıklarla karşı karşıya kaldığına şahit olduğu aileye buzdolabı ve fırın seti hediye etti. Beyoğlu’nun talimatıyla eşyalar hemen temin edilerek aileye Dünya Yetimler Gününde teslim edildi.
Anne S.K., eşinin hayatını kaybetmesinden sonra maddi ve manevi olarak zor günler geçirdikleri bir dönemde Başkan Beyoğlu’nun kendilerini ziyaret edip destek olmasıyla büyük teselli bulduklarını ifade ederek, “Yetimlerimizin yüzünü güldürdü. Kendisine çok dua ediyoruz " dedi.


Güncel 28.04.2021 15:50:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

2

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

3

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

4

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

5

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

6

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

7

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

10

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi