Başkan Beyoğlu’ndan Kuran bülbüllerine ziyaret

Başkan Beyoğlu’ndan Kuran bülbüllerine ziyaret

Başkan Beyoğlu’ndan Kuran bülbüllerine ziyaret

Diyarbakır’ın AK Parti’li Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cuma namazından sonra Elazığ yolu üzerinde bulunan Alimler ve Medreseler Birliği (İttihad’ül Ulema) Medresesi ve Hafızlık Merkezi’ni ziyaret etti.
130 öğrencinin Kur’an’ı Kerim ve din eğitimi alarak hafız olarak yetiştirildiği merkezde geleceğin Kur’an’ı Kerim bülbülleriyle bir araya gelen Başkan Beyoğlu, İslam’a ve Türkiye’ye hayırlı hizmetlerde bulunmaları dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Beyoğlu, bir süre sohbet etti.
Türkiye genelinde 50 şubesi ve 3 binden fazla öğrencisi bulunan Alimler ve Medreseler Birliği (İttihad’ül Ulema) Medresesi ve Hafızlık Merkezi Başkanı Molla Enver Kılıçarslan ve merkez yöneticileriyle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi alan Beyoğlu, çocukların eğitimine yönelik hizmetleri anlamlı bularak desteklediklerini dile getirdi. Merkez yöneticileri ziyaret nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.


Güncel 20.08.2021 15:12:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2

Böbrek hastalarında kişiye özel plan hayati önem taşıyor

3

Türk medeniyetinin binlerce yıllık kaya resimleri keçeyle sanata dönüştü

4

Burdur spor turizmiyle hareketleniyor

5

Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Osmaniye Düziçi'nde devrilen cami minaresi elektrik tellerini kopardı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta deprem soruşturmalarının tamamı sonuçlandırıldı

8

Adana'da yetkisiz işlem yapılan sağlık kabininde 8 bin 180 ilaç ele geçirildi

9

Spor turizmiyle öne çıkan Kemer, nüfusunun 90 katı turist ağırladı

10

Hyundai Motor Avrupa, 2025'te elektrifikasyondaki satış hacmini yüzde 24 artırdı