Başkan Bilal Demirci: "Yol açma ve tuzlama çalışmaları 24 saat devam ediyor"

Başkan Bilal Demirci:

Başkan Bilal Demirci: "Yol açma ve tuzlama çalışmaları 24 saat devam ediyor"

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde üç gündür etkili olan kar yağışının ardından Pazarlar Belediyesi karla mücadele ekiplerince ilçe merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, ilçede yoğun kar yağışı süresince belediye ekiplerinin 6 iş makinesiyle gece gündüz çalışarak ilçe merkezindeki ana arterler başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
Başkan Demirci, “Devam eden kar yağışı ile birlikte personelimiz mesai gözetmeden 7-24 saat yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kış şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için ekiplerimiz fedakarca çalışmalarına devam etmektedirler. Vatandaşlarımızın mevsim koşullarına bağlı olarak zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları ve gerekli tedbirleri alması önem arz etmektedir. Rabbim yağışlarımızı ve yılımızı bereketli kılsın” dedi.


Güncel 24.01.2022 13:50:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

2

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

3

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

4

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

5

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu

6

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor

7

Adana'da 25 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

8

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

9

Adana'da trafik denetimi yapıldı

10

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu