Başkan Bıyık, “Milletimizle her zaman bir aradayız”

Başkan Bıyık, “Milletimizle her zaman bir aradayız”

Başkan Bıyık, “Milletimizle her zaman bir aradayız”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek, “Her zaman milletimizle bir arada ve iç içeyiz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları, mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Zeybek ve Bıyık, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, Başhekim Mustafa Güneş’ten hastane hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Osmangazi, Kazım Karabekir ve Nenehatun mahallesi muhtarlarını da ziyaret eden Başkan Bıyık, mahallelerin sorunlarıyla ilgili istişarede bulundu.
Her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, “Her zaman milletimizle bir arada ve iç içe olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın önceliklerini önemsiyor ve sorunları çözmek için çalışıyoruz. Bundan sonra da milletimizle bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.


Güncel 26.08.2021 11:49:06 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

3

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

4

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

6

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

7

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

8

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

9

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

10

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı