Başkan Bıyık’ta “Yarım kalan hikaye hayata geçiyor”

Başkan Bıyık’ta “Yarım kalan hikaye hayata geçiyor”

Başkan Bıyık’ta “Yarım kalan hikaye hayata geçiyor”

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, TOGG açılışına katıldı. Bıyık, “Devrim otomobilleriyle başlayan ve yarım kalan hikayeyi bugün burada TOGG ile hayata geçiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan TOGG’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen açılışa Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ta katılım sağladı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık; “Devrim otomobilleriyle başlayan ve yarım kalan hikayeyi bugün burada Çatı Kuruluşumuz TOBB’un da paydaşı olduğu TOGG ile hayata geçiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Vatanımıza ve büyük Türk Milletine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Güncel 30.10.2022 12:09:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünyanın en iyi tatlısı seçilen Antakya künefesinin sırrı tescilli peynirinde saklı

2

Kumluca'da sebze ve sanayi atıkları için konteynerler konuldu

3

Penta Teknoloji 2024 ikinci Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

4

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

5

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

6

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

7

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

8

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

9

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

10

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı