Başkan Bozkurt, “Yeter ki yağsın, biz hazırız”

Başkan Bozkurt, “Yeter ki yağsın, biz hazırız”

Başkan Bozkurt, “Yeter ki yağsın, biz hazırız”

Eskişehir İnönü ilçesinde sabahın erken saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri çalışmalara başladı. Belediyei Başkanı Kadir Bozkurt, uzun zamandır beklenen kar yağışı ile ilgili olarak “Yeter ki yağsın biz hazırız” dedi.
Eskişehir İnönü İlçe Belediyesi, kar yağışının ardından ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması amacıyla tuzlama ve kar küreme çalışmalarına sabahın erken saatlerinden itibaren ara vermeden sürdürüyor. Meteorolojinin günler öncesinden verdiği uyarlıları dikkate alan İnönü Belediyesi kış hazırlıklarını daha öncesinden tamamlayarak ilçe içerisindeki çalışmalarına kar yağışının ardından da devam edecek.
Çalışmaları yerinde inceleyen İnönü Belediyesi Başkanı Kadir Bozkurt, çalışmaların ilçede vatandaşların sık olarak kullandıkları alanlarda yoğunlaştığını belirterek, uzun zamandır beklenen kar yağışı ile ilgili olarak “Yeter ki yağsın biz hazırız” dedi.
Belediye tarafından yapılan çalışmaların kar yağışının ardından aralıksız devam edeceği belirtildi.


Güncel 3.02.2023 13:03:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi