Başkan Ceyhun: "Milletin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun"

Başkan Ceyhun:

Başkan Ceyhun: "Milletin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun"

AK Parti Kütahya l Başkanı Sebahattin Ceyhun, "2002’de Güçlü bir devlet için, Büyük Türkiye için millet için çıktığımız bu kutlu yolda yürüyüşümüze emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.
Başkan Ceyhun, AK Parti’nin iktidara gelişinin 19. yılı sebebiyle yayınladığı mesajda, "Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan AK Partimizin milletin teveccühüne mazhar olarak iktidara gelişinin 19. yıldönümü. 2002’de Güçlü bir devlet için, Büyük Türkiye için millet için çıktığımız bu kutlu yolda yürüyüşümüze emin adımlarla devam ediyoruz.
Milletimizin dua ve desteği ile 3 Kasım 2002’den bugüne milletimizle el ele gönül gönüle yazılan emsalsiz bir aşk hikâyesidir AK Parti.19 yıldır millete hizmet yolunda ilk günkü aşkla heyecanla azimle yolumuza devam ediyoruz. Millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Milletin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.(EFE-)


Güncel 3.11.2021 11:33:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

2

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

3

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

4

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

5

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"

6

GÜNCELLEME - Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

8

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

9

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

10

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı