Başkan Çiftçi: "Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz"

Başkan Çiftçi:

Başkan Çiftçi: "Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz"

"Engelsiz Sanat ve Edebiyat" konulu programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz, önümüzdeki sene de inşallah sizin hizmetinize sunacağız" dedi.
Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Kocaeli Beyaz Ay Derneği iş birliğinde "Engelsiz Sanat ve Edebiyat" konulu program gerçekleştirildi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, özel çocukların yaptığı resimlerden oluşan sergi, şarkı, şiir dinletisi ve çeşitli gösteriler yapıldı. Programın sunuculuğunu Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi üyesi Elif Işık ve Türkiye’nin ilk otizmli radyo programcısı Muhammed Emirhan Güngör yaptı.
Programda konuşan Kocaeli Beyaz Ay Derneği Başkanı Furkan Uğur Eşitti, "Çayırova Belediyesi her alanda engellilerle ilgili lokomotif olma özelliğini sürdürüyor. Engelliler Merkezi inşaatı tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. Çayırova’daki 9 mahallenin her birinden sporcu, sanatçı, ressam, doktor yetiştireceğiz. Çünkü engellilerin potansiyeli buna müsait. İmkan verildiğinde imkansızı isteyebiliyoruz" dedi.

"Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz"
Belediye bünyesinde kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün özel bireylere yönelik çalışmalar yaptığını ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Çayırova ilçemize özel belli başlı çalışmalar yapalım istedik ve Engelliler Merkezi inşaatına başladık. Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz, önümüzdeki sene de inşallah sizin hizmetinize sunacağız. Her birimiz engelli adayıyız" diye konuştu.


Güncel 6.12.2022 13:22:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Türk sanat müziği konseri verildi

2

Antalya'da düzenlenen "9. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması" sona erdi

3

Antalya'da böbrek hastalarına evde diyaliz tedavisi uygulanıyor

4

Cezaevine girmesine neden olan uyuşturucu bağımlılığından Yeşilay sayesinde kurtuldu

5

Tek elle telefon kullanımı el ve bilek sorunlarına davetiye çıkarıyor

6

Obezite görme bozukluklarına da neden olabiliyor

7

Akdeniz Belediyesinden lise öğrencilerine kaynak kitap desteği

8

Honor Magic8 Lite Türkiye'de satışa çıkarılacak

9

Kahramanmaraş'ta polislerce izinsiz gösteriye müdahale tatbikatı yapıldı

10

Adana'da barda çıkan kavgada işletmenin ortağı silahla vurularak öldürüldü