Başkan Daşhan’dan Gülnur Kocabaş cinayetine tepki

Başkan Daşhan’dan Gülnur Kocabaş cinayetine tepki

Başkan Daşhan’dan Gülnur Kocabaş cinayetine tepki

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde sabah işe gitmek için kız arkadaşıyla servise doğru yürürken sokak ortasında erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yusuf A. tarafından öldürülen Gülnur Kocabaş’ın Şaphane ilçesi Ayvacık köyündeki evine, Belediye Başkanı Rasim Daşhan ve protokol üyeleri taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Rasim Daşhan’a, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Mete ve İl genel meclisi üyeleri eşlik etti. Evin önünde gerçekleşen ziyarette Başkan Rasim Daşhan ve protokol üyeleri, Gülnur Kocabaş’ın babası Eyüp Kocabaş’a ve akrabalarına başssağlığı diledi.
Başkan Daşhan ziyarette yaptığı açıklamada, ’’Bu ölüm Şaphane ilçemize hiç yakışmadı. İlçemiz genç bir değerini yitirdi. Kadın cinayetlerinin insanlık suçu olmasını istiyorum. Kadın cinayetleri artık insanlık suçu olsun, insanlık suçu işlenmiş gibi yargılansın. Gülnur Kocabaş evladımızı rahmet ile anıyorum. Suçlunun en ağır şekilde celandırılması dileğimizdir. Şaphane ilçemizin başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyorum” diye konuştu.


Güncel 2.06.2020 09:09:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Dijital İnsan" zirvesi düzenlendi

2

Erdemir MUGEM'in gemi sacını üretiyor

3

Boğazına kaçan yiyeceği kendi kendine yaptığı Heimlich manevrasıyla çıkardı

4

Depremde hasar gören Kapıçam Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

5

Tarık Biberovic Red Bull ailesine katıldı

6

Helikobakter pilori mide kanseri riskini artırıyor

7

Enerjisa dağıtım şirketleri 2025'te üç ilde 9,8 milyar liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi

8

Aladağ'da öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

9

Adana'da restoranda öldürülen gencin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı

10

Mersin'de sigara kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı