Başkan Demirtaş: “İşçilere en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz”

Başkan Demirtaş: “İşçilere en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz”

Başkan Demirtaş: “İşçilere en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz”

SAMSUN (İHA) – İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İmza altına aldığımız toplu iş sözleşmesiyle, belediyemizin de bütçesini göz önüne alarak, emekçileri mağdur etmeyecek şekilde iyi niyet çerçevesinde sendikamız ile birlikte en iyi imkânları sağlamanın gayretindeyiz” dedi.
Kamu-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı, makamında ziyaret etti. Başkan Demirtaş, Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kamu-Sen Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, sendikal çalışmalar hakkında Başkan Demirtaş’a bilgiler verdi.
Kamu-Sen Türk Yerel Hizmet-Sen sendikası olarak İlkadım Belediyesi ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirten Yorulmaz, “Kamu kurumlarında ve belediyelerde örgütlü sendikayız. Karşılıklı anlayış içerisinde şehrimize hizmet etmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz. Sayın başkanıma ve sendika üyesi çalışanlarımız ile tüm belediye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
Yapılan ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise şunları söyledi:
“Gerek pandemi gerekse yaşanan ekonomik krizde sendikalara büyük iş düşüyor. İmza altına aldığımız toplu iş sözleşmesiyle, belediyemizin de bütçesini göz önüne alarak, emekçileri mağdur etmeyecek şekilde iyi niyet çerçevesinde sendikamız ile birlikte en iyi imkânları sağlamanın gayretindeyiz.”
Ziyarette Samsun Şube Başkanı Tuncay Erdem ve yönetim kurul üyeleri hazır bulundu.


Güncel 3.03.2021 12:28:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi