Başkan Fethi Akcan, “Uyuşturucu terör tehdidi haline geldi”

Başkan Fethi Akcan, “Uyuşturucu terör tehdidi haline geldi”

Başkan Fethi Akcan, “Uyuşturucu terör tehdidi haline geldi”

Denizli’nin Çal ilçesinde, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen ve boşandığı eşini katleden O.A isimli kişi, uyuşturucu maddenin ne denli zararlı ve tehlikeli olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Manevi değerlerimize, ahlak yapımıza büyük zarar veren uyuşturucu terörüne karşı toplumun tüm kesimi birlikte mücadele vermelidir” dedi.
Türkiye genelinde her yıl yüzlerce gencin uyuşturucu madde kullanımı yüzünden hayatını kaybettiğini, ayrıca toplumun uyuşturucu terörü yüzünden büyük erozyona uğradığını söyleyen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Biz uyuşturucuya karşı 2014 yılında kapsamlı bir mücadele başlattık. Çocuklarımızı spora teşvik ederek, onları kazanmanın çabası içinde olduk. Ancak, kolluk kuvvetlerinin gayretleri ve bizlerin çalışmalarının da tam olarak yeterli olmadığını gördük. Son yıllarda Çal’da 4 genç uyuşturucu madde yüzünden öldü. Toplumun tüm kesimleri uyuşturucu terörüne karşı birlikte, topyekün mücadele vermelidir. Gençlerimizi uyuşturucu belasından uzak tutmalıyız. Gençlerimizi uyuşturucu illetinden kurtarmalıyız” diye konuştu.
Akcan, geçmiş yıllara oranla Çal ilçesindeki uyuşturucu kullanımının geçtiğimiz yıllara oranla düştüğünü sözlerine ekleyerek, “Uyuşturucu madde kullanan bir kişi bile kalsa gönlümüz razı olmaz. Kısa sürede uyuşturucu terörünün kökü belki de kazınamaz ama toplum birleşirse uyuşturucuya karşı önemli başarı elde edilir” şeklinde konuştu.


Güncel 9.03.2021 18:53:13 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi