Başkan Genç, Bamya Çorbası buluşmasında

Başkan Genç, Bamya Çorbası buluşmasında

Başkan Genç, Bamya Çorbası buluşmasında

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Konyalılar Derneği’nin geleneksel Bamya Çorbası buluşmasının konuğu oldu. Yılın son etkinliğinde Konyalılar Derneği’nin konuğu olan Başkan Genç, ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Antalya Konyalılar Derneği’nin ‘Geleneksel Bamya Çorbası’ buluşmasının 2021 yılının son konuğu Döşemealtı Belediye Baştanı Turgay Genç oldu. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde (ASSİM) düzenlenen buluşmada Antalya ve Döşemealtı’nda yaşayan Konyalılarla bir araya gelen Başkan Genç, Konya’nın kültürel değerlerinden olan yöresel yemeği bamya çorbasını katılımcılara kendi elleriyle ikram etti.

“Antalya’da 93 bin Konyalı yaşıyor”
Antalya’da yaklaşık 93 bin Konyalının yaşadığını söyleyen Antalya Konyalılar Dernek Başkanı Süleyman Üre, “Kültürel zenginliklerimizi tanıtmaya ve yaşatmaya devam ediyoruz” diyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“Mutluluk duyuyorum”
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Geleneksel olarak gerçekleşen buluşmalarda bende sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Her yıl yapılan davetlere büyük bir keyifle katılıyorum “dedi. İlçede yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında da bilgi veren Genç, yılın son bamya çorbası etkinliğinin önümüzdeki yılda devam etmesini istedi.


Güncel 27.12.2021 14:27:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor