Başkan Geyik, “Üreten emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız”

Başkan Geyik, “Üreten emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız”

Başkan Geyik, “Üreten emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız”

Hozat’ta bulunan kurslarda üretim yapan kadınlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Geyik, "Üreten emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız" dedi.
Tunceli’nin Hozat ilçesinde açılan örgü bebek, dikiş-nakış, marmelat üretimi, halı ve kilim dokuma kursları devam ediyor. Onlarca kadın kurslara katılarak hem öğreniyor hem de ekonomilerine katkı sağlıyor. Kadınlarla bir araya gelen ilçe Belediye Başkanı Seyfi Geyik, üreten emekçi kadınların her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Geyik, "Ziyaretimizde kurslarımızın ihtiyacı olan elyaf, ip, kumaş gibi malzemeleri emekçi kadınlarımıza ulaştırdık. Dün olduğu gibi bugün de üreten tüm emekçilerin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Üreten emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız. İnsanlara çağrımız, el emeği göz nuru bu ürünlerden alarak kadınlara destek olmalarıdır” dedi.


Ekonomi 11.04.2023 11:00:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

4

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

6

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

7

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

8

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

9

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

10

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı