Başkan Gültak: “Mersin yeniden diriliş hikayesi yazıyor”

Başkan Gültak: “Mersin yeniden diriliş hikayesi yazıyor”

Başkan Gültak: “Mersin yeniden diriliş hikayesi yazıyor”

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu, Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Müsabakayı tribünden izleyen ve galibiyet sonrası soyunma odasına inen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Mersin yeniden bir diriliş hikayesi yazıyor. Takımımızı tebrik ediyorum" dedi.
Mersin Stadyumunda Orduspor 1967 A.Ş.’yi ağırlan İçel İdman Yurdu, Play-Off yarı final rövanş mücadelesinde 3-0’lık skorla galip geldi. Mücadeleyi yerinde izleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, stadı dolduran 25 bin taraftara teşekkür ederek, "Tüylerimiz diken diken oldu. Bu kent yeniden bir diriliş hikayesi yazıyor. Bugün sahada Süper Ligde mücadele eden takımlara nasip olamayacak bir atmosfer vardı. Bu kent artık alt ligleri değil, Süper Ligi hak ediyor” ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımıza minnet borçluyuz"
Müsabakanın ardından soyunma odasında İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve futbolcuları ziyaret eden Gültak, "Finalde Fethiye Spor ile mücadele edeceğiz. Tarafsız sahada oynanacak o maça da gidip takımımızı yalnız bırakmayacağım. Başta taraftarlarımız olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese minnet borçluyuz. Tüm taraftarımızdan Allah razı olsun. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla Fethiye’yi de eleyip bir üst lige adımızı yazdıracağız. Yeniden dirilişin ateşini yaktık; devamı da gelecek” diye konuştu.



Spor 18.05.2022 16:10:00 0

İlginizi Çekebilir

1

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

2

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

3

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

4

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

5

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

6

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

7

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

8

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

9

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

10

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu