Başkan Harıkçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Başkan Harıkçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Başkan Harıkçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Metin Harıkçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı doyasıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Harıkçı mesajında, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle 24 Temmuz günü Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını söyledi.
Başkan Harıkçı, “Kamuoyuna doğru haber alma imkanı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, çok zor şartlarda önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. İlimiz basını yaşanan ekonomik krize rağmen zor şartlarda olsa da yayın hayatını sürdürmekte, sahada görev yapan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmeye çalışmakta. Adıyaman’ın her konuda gözü, kulağı ve sesi olan basın kuruluşlarımızın ve meslektaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


Güncel 24.07.2022 15:00:48 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi