Başkan Kaplan, gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı

Başkan Kaplan, gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı

Başkan Kaplan, gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Aydın’da gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Kaplan, sabah saatlerinde Aydın Adliyesinde haber çalışması yapan gazetecilere yönelik gerçekleşen saldırı için kınama mesajı yayınladı.
Yayınladığı mesajda gazetecilerin yapmış oldukları kutsal görev ile toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğunun altını çizen Başkan Kaplan, “Aydın Adliyesi önünde kamuya açık alanda görev yaparken, sözlü ve fiziki saldırıya uğrayan gazetecilerimiz Burhan Ceyhan, Murat Uçkaç, Melek Fırat ve Abdurrahman Fırat’a yapılan saldırıyı üzüntüyle öğrendik. Gazeteci arkadaşlarımızı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, gerçekleşen saldırıyı kınıyorum” dedi.

Gazetecilere yönelik yapılan saldırıların halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına yönelik bir saldırı olduğunu da belirten Başkan Kaplan, “Gazeteciler gece gündüz, soğuk sıcak demeden fedakarca, özveriyle haber peşinde koşmaktadırlar. Gazetecilere yönelik saldırıların son bulmasını temenni ediyorum.” dedi.


Yurt Dünya 30.03.2023 16:31:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı