Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı

Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı

Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, toplanan yardımların bölgeye ulaştırıldığını ifade ederek, depremzedelere ulaştırılması gereken ihtiyaç listesi ile ilgili çağrıda bulundu.
Başkan Kaya sosyal medya aracılığıyla yaptığı çağrıda, “Adıyaman başta olmak üzere deprem bölgesine gönderdiğimiz yardım malzemelerinin depremzede kardeşlerimizi ulaştığına dair güzel haberler bölgeden gelmeye devam ediyor. Az çok demeden elindeki imkanlar ile yardım kampanyamıza destek olan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bu vesileyle yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlarımıza önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen deprem bölgesi ihtiyaç listesinde yer alan (giyim eşyalarının kullanılmamış olması çok önemli) malzemeleri getirmenizi rica ediyoruz” dedi.


Güncel 11.02.2023 11:06:04 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu