İlginizi Çekebilir


Başkan Kılıç: "Kurslarımızı destekliyoruz"

Başkan Kılıç:

Başkan Kılıç: "Kurslarımızı destekliyoruz"

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Müftülüğü tarafından Terme Ortaokulu’nda açılan Kur’an kurslarını ziyaret ederek, öğrencilere hediyeler verdi.
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy kademeli normalleşme ile birlikte İlçe Müftülüğü tarafından 5 Temmuz’da Terme Ortaokulu’nda açılan Kur’an-ı Kerim Kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen kurs öğrencilerine Kur’an ve diğer öğrencilere de Tecvidli Kur’an-ı Kerim öğrenme kitabı hediye etti.
Kurs hocalarından bilgi alarak öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Kılıç, "Çocuklarımızın böyle kurslara yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Kurslarımızda hem Kur’an-ı Kerim eğitimi hem de temel dini bilgiler eğitimi veriliyor. Çocuklarımıza kurslarımızın faydalı olmasını diliyorum. Kurslarımızda büyük katkısı olan İlçe Müftülüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve eğitim ve öğretim veren görevlilerimize teşekkür ediyorum. ‘Sizin en hayırlınız, Kur’an-ı öğrenen ve öğretendir’ Hadis-i Şerif’ine binaen biz de belediye olarak kurslarımıza elimizden geldiğince destek veriyoruz" dedi.


Güncel 4.08.2021 11:40:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Toraks Derneğinin 28. Yıllık Kongresi 1200 bilim insanını ağırlıyor

2

Adana'da Durgunsu Kano Uluslararası Bahar Kupası yarışları tamamlandı

3

Hatay'da "4. Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri" başladı

4

Artistik Cimnastik Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası, Antalya'da başladı

5

Uluslararası Antalya Kupası başladı

6

Kahramanmaraş'ta nehirde erkek cesedi bulundu

7

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Hatay'da ziyaret ve incelemelerde bulundu

8

Antalya'da dünyaca ünlü mutfak şefleri Girit lezzetlerini tanıttı

9

Alanyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı

10

Adana'da sağanak nedeniyle çöken yolda bir araç zarar gördü