Başkan Kılıç: “Salgını tedbirlere sıkı şekilde riayet ederek yeneceğiz”

Başkan Kılıç: “Salgını tedbirlere sıkı şekilde riayet ederek yeneceğiz”

Başkan Kılıç: “Salgını tedbirlere sıkı şekilde riayet ederek yeneceğiz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İçişleri Bakanlığı’nın ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla yurt genelinde eş zamanlı olarak uyguladığı korona virüsü denetimleri kapsamında ilçe genelindeki ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara fiziksel mesafe ve temizlik uyarısı yaptı.
Zabıta ekipleriyle birlikte ilçe genelindeki iş yerlerini ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Kılıç, yaşanan süreçte uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi. Fiziksel mesafe, temizlik ve maske kullanımı konusunda uyarılarda bulunan Hamit Kılıç, maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtarak hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda hassas olunmasını istedi.
Konuyla ilgili bir açıklama da yapan Kılıç, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatı ile başlatılan denetimlere katıldık. Vatandaşlarımız genel olarak tehlikenin farkında. Sosyal mesafe, temizlik ve maske gibi anahtar tedbirlere uyuluyor ama daha çok dikkatli olmamız lazım. Bu salgını tedbirlere sıkı şekilde riayet ederek yeneceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.


Güncel 4.09.2020 18:09:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı