Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yeni yılın tüm dünya insanlığı için barış, sevgi ve hoşgörü yılı olmasını diledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 2023 yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Barış ve kardeşliğe vurgu yapan Başkan Kılınç, "2022 Yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Rabbimden dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Ayrıca Müslüman coğrafyasında yaşanan acıların son bulması da temennilerimizden bir tanesidir. Rabbimden yeni yılın, olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzurunun, refahının ve mutluluğunun arttığı bir yıl olmasını dileyerek tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.
Adıyaman Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek ve kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştık. İnşallah 2023 yılı bizim açımızdan daha da verimli geçecek. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan temenni ederim" diye konuştu.


Güncel 30.12.2022 17:04:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Depremde hasar gören Kapıçam Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

2

Tarık Biberovic Red Bull ailesine katıldı

3

Helikobakter pilori mide kanseri riskini artırıyor

4

Enerjisa dağıtım şirketleri 2025'te üç ilde 9,8 milyar liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi

5

Aladağ'da öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi

6

Adana'da restoranda öldürülen gencin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı

7

Mersin'de sigara kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

8

Garanti BBVA Mavi Nefes Projesi'ne desteğini 2025'te de sürdürdü

9

Plajlarda görülmeye başlanan Akdeniz foklarının "dinlenmelerine izin verin" uyarısı

10

Antalya'da uyuşturucu operasyonu düzenlenen evde 8 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi