Başkan Kocaispir: "Yüreğir’e yükseklik standardı getiriyoruz"

Başkan Kocaispir:

Başkan Kocaispir: "Yüreğir’e yükseklik standardı getiriyoruz"

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir ilçesinde yapılara yükseklik standardı getireceklerini açıkladı.
Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bölge Müdürü Adnan Kulak’a süreç içinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kocaispir, ilçenin siluetinin ve çehresinin bozulmaması için kent estiğine önem verdiklerini söyledi. Bu düşünceden hareketle ilçede binalara yükseklik standardı getireceklerini, bina renkleri, mimari projelerde kent estetiğine dikkat edeceklerini vurgulayan Kocaispir, "İlçemizin kalitesini ve dolayısı ile cazibesini arttırmak için çalışıyoruz" dedi.
Başkan Kocaispir, göreve geldikleri günden beri sosyal belediyecilik adına yaptıkları çalışmaları aynı tempo ile artarak sürdürmeye kararlı olduklarını da sözlerine ekledi.



Bölgeden 10.03.2021 14:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı